Auntie Mintak Dipancut Mulutnye | Melayu Cerita Lucah

Video Rate:
0 / 5 ( 0votes )
40 views

TudungBogel – Melayu Porn – Auntie Mintak Dipancut Mulutnye | Melayu Cerita Lucah ,Cerita Lucah ,Gambar Bogel, Awek Melayu Bogel, Gambar lucah, Video Lucah, Klip Lucah, 3gp Lucah, Buku Lucah, Novel Lucah, Awek Cun Comel, Selfie Bogel, Makcik Minah Tudung, Skodeng.

Mak saya suruhlah saya tolong mengurus bakerinya secara sepenuh masa.
Sebenarnya bakeri itu dikongsi oleh mak saya and kawan baiknya iaitu
auntie Firla. auntie Firla nii biasalah dengaan keluarga saya sejak
kecil, umurnya 4 dahh kahwin, anak besar dah.

Dia nii bolehh lah
dikategorikan dlamm kategori cergas and ceria atau lebih tepat “gedik” ,
orang tempat saya kata. Tapi berbeza dengaan Mak saya, auntie Firla nii
concentrate dengaan bisnes bakeri nii saja, mak saya ligat, cam-cam
bisnes.

So, most of the time auntie Firla akunilah yg jaga kedai,
pekerja buat pastry sebelah pagi jer jadi sebelah petang akulah yg
berada dikedai tolong auntie Firla sebenarnya tak tolong apa pon, tolong
kacau aje, sebab tue mak saya suruh saya duduk dikedai Mula-mula,
boringlah saya rasa, tambahan lagii bila kena sindir dengaan kawan-kawan
saya yg lalu depan kedai, tension-tension.

Hari-hari begituu ,
sampai dahh tak ada apa ingin buat atau tengok, semua pastry, semua
mesin habis saya dahh test, main dsb. Layan customer ajelah yg bolehh
tahan, itupun kalau gadiis yg masuk, tapi bukan setiap jam ada customer,
malam tak ada langsunglah.

So saya pon tak tahu kenapa and cam
mana, saya mula memerhatikan auntie Firla saya and entah kenapa jugak,
pada masa itulah baru saya menyedari betapa menarik and sexy nya auntie
Firla, sebelum nii bertahun-tahun tak pernah pon saya nampak dia begituu
, saya buta kot, saya kata pada diri saya.

Sebenarnya mungkiin
dahh dua minggu saya tak projek dengaan budak pompuan di sekolah lama
saya. auntie Firla saya nii tinggi sikit dari saya, badannya sedap
berisi, kata orang. Rupa, kalau ikut taste saya yg sebenar, kira “out”
lah tapi body, macammanalah saya tak notice sebelum ini, punyalah sexy ,
tetek bulat cam dua belon bertangkup, nampak pejal and tegang pula tu,
perutnya pula taklah flabby tapi firm and menurun kebawah sampai ke
tundunnya.

Yg paling saya tak tahan tengok ialah dubur auntie, Oh,
My God, mula-mula saya kata pada diriku, dubur auntie Firla saya nii
mmg beautiful, besar tapi bulat and menonggek, rasa cam ingin jilat and
gigit.

Saya nii mmg dahh lama suka dubur , mmg favourite saya. Kat
sekolah pon mmg saya target pompuan yg punngungnya tonggek tapi
bukanlah yg besar sebab saya amat terasa horny and nikmat bila cium
dubur atau bila budak pompuan duduk atas peha saya and gesel dubur atas
batang penis saya.

Jngan tanya kenapa, mmg saya dahh bgitu.
Berbalik pada auntie Firla, sesudah menyedari rasa horny saya pada dia
barulah saya rasa excited. auntie Firla nii selalu dressing pakai seluar
and blouse atau t shirt dengaan tudung die.

Selalunya dia pakai
seluar and t-shirt yg fit so nampak clearlah. Kalau dia pakai seluar
loose and blouse pon, dadanya yg menetek and dubur auntie yg menonggek
tetap nampak, tak bolehh ingin sembunyi, lagii stim tengok.

Mula-mula
tue saya hanye perhati secara tak langsung jer masa dia menonggeng
susun pastry atau masa tengah menonggeng belakang kaunter layan
customer. batang penis saya yg se mmg nya sentiasa keras sejak itu
lagilah keras berdenyut-denyut melihatkan dubur auntie yg tertonggeng.

Yg
paling membuatkan saya tak tentu arah ialah melihat auntie Firla duduk
atas kerusi cashier smbil bersiku atas kaunter, fhuh, punyalah
aerodinamik and pejal dubur auntie Firla. (saya selalu duduk belakang
kaunter jugak) Kalau lihat dari belakang auntie Firla, shape dubur
auntie mmg bulat and berlurah, saya mmg betul-betul rasa ingin melutut
belakang dubur auntie and ramas dubur auntie atau tembab batang penis
saya yg keras tue atas dubur auntie, itulah keinginan saya yg ketara.

Ada
ketikanya saya terlalu kuat mengelamun bila saya tenung dubur auntie
Firla sehingga tak sedar customer depan auntie Firla tersenyum melihat
gelagat saya, punyalah malu. Semakin hari berlalu, saya menjadi semakin
horny and obsessed dengaan auntie Firla saya.

Yg menghairankan
sekali ialah, bila saya projek dengaan girlfriend saya, walaupun dia
menonggeng dlamm kereta utk ku nikmati (girlfriend saya faham favourite
saya), saya rasa tak thrill, saya asyik teringat dubur auntie Firla
saja.

Melancap, jgn ceritalah, dua tiga kali sehari dahh jadi
biasa, setiap kali saya melancap mesti saya bayangkan auntie Firla.
Akhirnya saya dahh tak tahan, saya pon mula mencari jalan ingin raba
dubur auntie Firla saya.

Bila jer dia menonggeng saya mesti
sengaja langgar dubur auntie smbil tanganku berlalu diatas dubur auntie.
Berderau darah saya bila saya buat bgitu. Peluang yg paling baik utk
saya raba dengaan lama dubur auntie ialah ketika auntie Firla duduk
belakang kaunter, saya akan selalu buat hal ingin ambil kotak dlamm
kabinet bawah kaunter and smbil saya tunduk ingin capai kotak sebelah
tangan saya saya pautkan pada dubur auntie, ingin stabilkan dirilah
kononnya.

Punyalah stim saya and kerapkali lepas tue saya terus ke
bilik air belakang and apalagi, melancaplah. Hari-hari saya buat
begituu , auntie Firla saya pon tak perasan atau tak kisah kot, kata
saya.

Hari-hari jg saya tak pernah lewat kekedai sampai mak saya
pon hairan tapi saya dipujinya, bagus katanya, baru ada disiplin.
Kalaulah mak saya tahu! saya pon teruslah buat cam itu hari-hari.

Betullah
kata orang, alah bisa tegal biasa and bagi betis ingin peha, saya dahh
mula ubah stail pula, tengokkan auntie Firla tak pernah mengelak pon,
saya mmg sure dia tak kisah atau dia mmg suka tapi biasalah, malu.

Mulalah
saya ubah lagii strategi dari raba dubur saya mula gesel atau tembab
batang penis saya yg keras tue kat dubur auntie. Dulu saya pakai jeans
tapi sekarang saya pakai seluar cotton pula, ingin bagi lagii sedap rasa
bila batang penis saya gesel kat dubur auntie, kadang-kadang saya tak
pakai seluar dlamm pon.

Nikmatnya ketika itu, tak tahu ingin
cerita. Paling syok tembab dubur auntie Firla belakang kaunter ketika
ingin masukkan kertas mesin kira. auntie Firla akan pegang cover and
spring mesin manakala saya terkial-kial masukkan kertas and sepanjang
masa itu mmg saya tekan habislah batang penis saya kat dubur die, kalau
auntie Firla pakai seluar yg cam getah tu, mmg paling saya suka sebab
saya bolehh rasa batang penis saya sedikit tersepit dicelahan dubur
auntie, nasib baik saya tak terpancut sebab saya jenis yg lambat
terpancut.

Yg paling pelik ialah reaksinya. auntie Firla langsung
tak tunjukkan sebarang reaksi, selamba aje, terangsang pon tidak, marah
pon tidak, malah cam tak ada apa-apa. Bagi saya, saya dahh rasa mission
accomplished, saya continue memuaskan keinginan saya, siang tembab dubur
auntie Firla, malam, melancap bagai ingin gila atas katil saya.

Sebenarnya
saya mengharapkan jg respon darinya tapi dahh tak ada, takpelah, saya
pon dahh rasa puas dengaan apa yg saya buat dekat dubur dia and kalau
saya rasa ingin fuck sangat, seperti biasalah, dlamm kereta dengaan
girlfriend akulah.

Girlfriend saya pon hairan jg kerna saya asyik
doggy style aje. Keadaan cam nii berterusan agak lama jugak, adalah dua
tiga minggu sehinggalah satu hari tu, masa tak ada customer, auntie
Firla berbual-bual kosong dengaan saya, Tanya saya pasal result spm akan
datang and universiti mana saya ingin pergi.

Saya beritahu dia
saya ingin memohon universiti di kl dimana auntie Firla kata nanti
takadalah orang ingin tolong dia lagi. saya pon bagi cadangan supaya
ambillah budak-budak pompuan yg buat pastry tue membantu tapi katanya
susah, especially dlamm bab-bab duit.

Saya angguk jer la, tapi
saya betul-betul tersentak bila dia berseloroh menambah, “. lagipun,
kalau budak-budak tue yg tembab auntie, tak rasa apa-apa, flat aje”
smbil ketawa berdekah-dekah. saya punyalah terkejut sampai bolehh rasa
habis sejuk kaku semua badan saya.

Oh My God, dia perasan. Secara
tiba-tiba saya rasa amat malu sekali, tak tahu ingin cerita. saya
termangu terus bila pandang auntie Firla yg tersengih tengok reaksi
saya, “Hai, dahh buat selalu, takkan malu pula ? ” saya tak tahu ingin
kata apa kecuali “Er, er”.

Melihatkan reaksi saya yg terkedu nie,
mungkiin dia kesian tengok saya yg panik nii and kata, “auntie takpe
Timmy, tak kisah langsung, biasalah”. saya ingin kata apa lagi, “ye, ke”
sajala.

Lepas tue auntie saya bangun and masuk dlamm ofis kecil
di belakang, buat akaunlah agaknya. Tinggallah saya yg masih trauma nie.
Hai, malu-malu, rasa cam ingin hantuk kepala kat dinding saja.

Tak
lama lepas tue auntie Firla panggil saya dari dlamm ofisnya and saya
pon pergilah. saya masuk ofis and nampak auntie Firla tengah duduk atas
sofa and baca majalah, la, saya ingat buat kerja, rileks rupanya.

Sambill
mendongak melalui cermin hitam ofis melihat ke luar, auntie Firla
tanya, “Petang nii tak ada orang sangat? ” and saya angguk. Kemudian
auntie saya meletakkan majalah and adjust kedudukannya atas sofa,
kakinya disilangkan and tangannya diletakkan atas tepi sofa, menyokong
badannya and membuatkan sebanagian dari dubur auntie yg gebu itu
terdedah kepada pandangan saya, fhuh, saya kata dlamm hati, pejalnya and
cantik.

Serta merta saya boeh rasa darahku memanas dlamm tubuh
saya. Kemudian dia suruh saya duduk and saya pon duduk bersandar di tepi
sana sofa. Pada ketika itu, saya dahh bolehh agak dahh and mmg saya
sure, kejap lagii mesti something happen, melihatkan pada suasana ketika
itu.

Saya cam tak percaya tapi saya play alonglah. auntie saya
tersenyum-senyum perhati saya duduk. “nie Timmy, auntie ingin cakap
sikit dengaan Timmy”. “Pasal apa yg Timmy buat kat auntie ka? ” saya
menyampuk, ” Timmy minta maaf auntie, terlalu ikut rasa” saya menambah.

Auntie
saya ketawa kecil and kata, ‘ikut rasa ka, lama tak dapat ka” , phuh,
auntie Firla nie, direct betul. “auntie tak marah Timmy, hanye surprise
lah, tak pernah pon Timmy tunjuk minat kat auntie selama nie”.

Hah,
at this point saya rasa baik saya mula kelentonglah all out. “Saja tak
tunjuk auntie, nanti auntie tak suka” kata saya, “Oh, ye ke” kata auntie
Firla pula.

Mulalah, saya pon jalankanlah jarum saya, saya dahh
nekad, tak sangka jadi cam nie, so dahh jadi kira menyeluk perkasamlah,
saya fikir. Lagipun saya mmg dahh betul-betul stim kat auntie Firla.

Saya
pon ceritalah kat auntie Firla yg saya dahh lama minat kat die. Bila
dia tanya minat cam mana, saya pon direct bagitahu saya minat pasal dia
sexy and cam-cam lagi.

Cerita Sex Auntie Mintak Dipancut Mulutnye

Bersinar-sinar
mata auntie Firla dengar penjelasan saya and dia pon kata dia dahh tua
and tak sangka saya minat kat die. saya pon bodeklah dia lagi, jarum
dahh masuk dlam.

Dipendekkan cerita, kalau ingin cerita semuanya
panjang, saya mmg dahh stim habis ketika tu, batang penis saya dahh
keras btl and sakit kerna saya kepit celah peha saya. saya pon
jarakkanlah peha saya, apalagi, cam springlah batang penis saya tertojol
keatas dlamm seluar cotton saya, seluar dlamm tak pakai pula tu.

Auntie
Firla terbeliak and tersipu-sipu tengok tonjolan batang penis saya
dlamm seluar. “Ish, kau nii Timmy, tak senonoh betul” kata auntie Firla.
saya pon smbil bergurau and kata, “Habis, auntie tu, pakai seluar
ketat, nampak dubur padat tu, mana ingin tahan” , saya ketawa.

“Oklah,
Oklah, jgn buang masa lagi” , kata auntie Firla smbil mengesot atas
sofa kearah saya and menjeling keluar cermin ofis, “. tengah takde orang
nie”. Phuh, auntie Firla, tak sangka saya, saya ingat ingin main pusing
“round about” dulu, direct rupanya.

Kemudian auntie Firla pon
positionlah dirinya sebelah saya and menyandar, tetek nya yg besar tue
kelihatan membukit keras depan saya, saya lihat jer dengaan penuh minat.
“Timmy tengok luar sama ye” , suruh auntie saya, saya angguk faham.

Ye,
le takut siapa-siapa masuk kedai ke. Lepas tue saya pon apa lagi,
mulalah, tangan kanan saya letak belakang auntie Firla and tangan kiri
saya landinglah atas tetek nya yg masih berbaju and saya mula meraba
perlahan-lahan, cubalah bayangkan, tetek nya besar sampai tak cukup
tapak tangan saya ingin cover semua.

Badan auntie Firla
tersentak-sentak kecil bila tangan saya melayari kedua-dua tetek nya,
dahh stimlah tu. Sepanjang masa saya meraba tetek nya, kami berdiam diri
and auntie Firla tak lepas memandang saya, mata dia mmg horny habis cam
pompuan yg dahh lama tak romen, agak saya mmg lama dia dahh tak rasa
gini.

Saya pula, badan saya ketar habis, bukan takut tapi excited,
dengaan budak-budak pompuan saya biasa tapi nilah first time saya main
dengaan pompuan dewasa, 47 tahun pula, kawan mak saya lagi.

Sampailah
sekarang nii saya tak pernah merasa seperti apa yg ku alami dengaan
auntie Firla. Agaknya dahh lama saya raba tetek nya in slow motion, dia
minta saya buka baju die, saya pon berhenti raba and kedua-dua tangan
saya sekarang sdang membuka butang blousenya sampai bawah, phuh, kata
saya, badannya, mmg solid.

Dadanya betul-betul firm and perutnya
licin betul, taklah cam remaja pompuan tapi bagi pompuan umur 47, mmg
auntie Firla pandai jaga badan. Buat seketika saya tenung dengaan berahi
dari dada sampai pangkal perutnya.

Batang penis saya punya
berdenyut-denyut stim. Kemudian baru saya teringat saya tak kiss auntie
Firla lagi, saya pon letak tangan kanan saya belakang kepalanya and saya
pon tundukkan kepala saya utk kiss bibirnya, sebaik jer bibir saya
menyentuh bibirnya, auntie Firla mengeluh and tangan kirinya menekan
kepala saya kerahnya, saya pon French kiss lah auntie Firla.

Matanya
dahh tertutup and saya dapat rasa tangan kanannya sekarang sdang
membuka ikatan tali seluar cotton saya dengaan pantas sekali, tangannya
kemudian terus menyeluk masuk dlamm seluar saya and dia grab and picit
terus batang penis saya yg sdang berdenyut tu, saya tersentak habis and
saya berhenti kiss auntie Firla.

Saya pon tengok Aunti Firla,
“auntie nii ganas betul” and dia hanye ketawa kecil tapi tangannya tak
lepas memegang batang penis saya, ” blh tahan jg Timmy punya ye” ,
katanya, ” blh tahan? ” kata saya, “Uncle punya besar lagii ke? ” and
saya ketawa, auntie Firla tak jawab and terus ramas dengaan agresif
batang penis saya cam dahh lama tak ramas batang.

Kepala batang
penis saya terasa amat panas and berdenyut bagai ingin gila, rasa cam
ingin pancut and saya suruh auntie perlahan sikit stroke die. Kemudian
saya pula mula membuka cangkuk coli auntie Firla and mendadalah auntie
Firla depan saya, dadanya bulat perfect and putingnya dahh keras betul.

Akupun
mula meramas dengaan lahap sekali dengaan tangan kiri saya manakala
tangan kanan saya, saya selitkan dibawah dubur auntie yg pejal. Whew,
tangannya melancap batang penis saya, tangan saya ramas dada and dubur
auntie, panas, panas.

Dubur auntie Firla terangkat-angkat mengikut
ramasan saya di dada and dubur auntie and saya pon sama kerna
rangsangan di batang penis saya. kita pon terus buat begituu , sesekali
auntie Firla mengeluh, “Timmy, ramas lagi, auntie suka” , nampaknya
auntie Firla nii cukup suka dadanya diramas, walaupun saya lebih suka
dubur auntie tapi no problem, apa saja.

Kemudian saya pon mula
main dlamm lagi, sdang sebelah tangan saya meramas bagi ingin gila
dadanya, saya pon tunduk and mula mencium dadanya yg sebelah lagi, saya
cium and jilat setiap inci dadanya kecuali putingnya, jer ingin tease
auntie Firla.

Dahh lama saya tease dia cam tue sampai dia kerap
mengeluh saya pon terus zoom atas puting dadanya and hisap dengaan kuat
putingnya. auntie Firla terjerit penuh kenikmatan and dia marah saya,
“Timmy, jgn buat cam tu, nanti orang dengar” and saya pon mendongak
sekejap kepala saya utk melihat melalui cermin, still tak ada orang.

“Takpe,
auntie tak ada orang” , kata saya, “Careful la” kata auntie Firla lagii
and saya mengangguk. Kemudian saya pon mula ramas balik dadanya,
sekejap perlahan sekejap laju. auntie Firla tersandar di kepala sofa,
matanya ditutup and tangannya masih meramas-ramas batang penis saya yg
keras cam kayu dlamm seluar.

Keadaan kami cam berehat pula. kita
terus melakukan rabaan and ramasan perlahan-lahan smbil berbual pula,
cam berkenalan pula. Barulah saya tahu yg auntie Firla and Uncle dahh
bertahun tak main and auntie Firla rasa yg Uncle ada girlfriend di luar
tapi dia tak kisah.

Yg saya respek ialah auntie Firla tak pernah
main luar sehinggalah sekarang bila saya menunjukkan perhatian padanya,
bertuahnya saya. Kemudian saya pon bangun and auntie Firla serta merta
tanya saya, “Nak pergi mana? ” , saya jawab, “Tak kemana” , smbil saya
terus buka baju saya, kemudian saya jatuhkan seluar saya yg dahh tak
berikat tu, maka berdirilah saya depan auntie Firla tanpa seurat
benangpun, saya rasa excited bila saya buka pakaian depan auntie Firla,
tak pernah lagii saya berbogel didepan pompuan yg berpakaian.

Auntie
Firla bersahaja jer tengok saya and komen, “Timmy nii cam dahh expert
pula, biasa jadi gigolo ke” and dia ketawa kecil, saya pula menambah,
“Kalau Timmy jadi gigolo, auntie lah first customer” , “Merepeklah” kata
auntie Firla smbil menghulur tangannya and memegang kembali batang
penis saya yg dahh terdedah.

Kemudian auntie Firla menarik batang
penis saya kearahnya and akupun bergerak kearahnya cam lembu kena tarik
hidung. ‘Timmy suka dubur auntie kan, auntie suka nie” kata auntie Firla
smbil memuncung mulutnya kearah batang penis saya.

Tanpa disuruh
terus auntie Firla masukkan batang penis saya dlamm mulutnya, oh
sedapnya, terkinja-kinja badan saya bila lidah auntie Firla main-main
batang penis saya, lutut saya rasa lemah cam tak bolehh berdiri and
tangan saya terus pegang tudungnya smbil saya tariknya kesisi agar saya
bolehh duduk atas sofa.

Auntie Firla ikut jer pergerakan saya
dengaan batang penis saya masih dlamm mulutnya and akhirnya kami berada
dlamm posisi dengaan saya duduk atas sofa terkangkang and auntie Firla
melutut celah peha saya, menghisap batang penis saya.
Cerita lucah Auntie Mintak Dipancut Mulutnye

Semakin
lama semakin kuat pula hisapan auntie Firla sampai batang penis saya
rasa sakit and saya minta auntie Firla perlahankan hisapannya. Nampaknya
auntie Firla benar-benar suka hisap batang penis saya.
Saya
kemudiannya membongkok atas kepala auntie Firla and tangan saya menuju
ke belakangnya, ke dubur auntie yg masih berseluar itu. Kemudian
kedua-dua tangan saya masukkan kedalam seluar getahnya and mulalah saya
meraba dubur auntie yg bulat and besar itu, sana-sini.
Jari-jariku
dengaan rakus mencelah dicelahan dubur auntie and mengesel di sepanjang
lurah dubur auntie. Terangkat-angkat dubur auntie Firla bila jariku
sentuh hujung atas lurah dubur auntie and burit nya.
Saya
kemudiannya menolak kepalanya dari celahan pehaku walaupun auntie Firla
agak keberatan, dahh syok habis tu. auntie Firla menoleh keaatas kearah
saya, mata dia dahh kuyu. Buat seketika saya rasa cam powerlah, and cam
tak percaya pula, auntie Firla hisap batang penis saya, suka habis pula
tu.
Saya kemudian suruh auntie Firla bangun and didepan saya
sekarang auntie Firla berdiri dengaan blouse terbuka menampakkan tetek
nya yg putih gebu and tegang tu, seluar ketatnya membalut susuk bawah
tubuhnya yg kelihatan sungguh berisi and lazat, and keadaannya yg masih
mamakai tudung membuatku rasa horny and kinky, tak faham, tak faham
saya, kalau akulah husband die, mmg saya risau habis.
Macammanalah
husband dia bolehh tak fuck dia selalu, mungkiin begituu lah kalau dahh
lama kahwin, saya agak. saya masih bersandar disofa dengaan kakiku
dijarakkan menampakkan batang konek ku yg agak oversize and sangat keras
menegak keatas.
Auntie Firla tersenyum melihat saya dari atas ke
bawah especially batang penis saya yg baru dihisap tadi. “Timmy ingin
auntie buat apa? ” tanyanya apabila melihat saya jg dengaan laparnya
sdang melihat tubuhnya.
Baru saya sedar yg saya dahh tak ketar lagi,
dahh confidence habis. saya pon menyuruh auntie Firla menanggalkan
blousenya and auntie Firla pon mula buka pin tudungnya, “No, no auntie
Firla, bukan tudung, blouse saja” saya menghalangnya.
Wajah auntie
Firla kehairanan smbil berkata, “Blouse saja? ” , “Ya” jawabku pendek.
auntie Firla menurut and menanggalkan blouse and mencampakkannya keatas
meja, phuh, saya tak pernahlah tengok pompuan pakai seluar and tudung
jer dengaan tetek menetek tapi saya betul-betul rasa hornylah.
Kemudian saya menyuruh pula auntie Firla berdiri mengiring supaya saya
bolehh lihat susuk tubuhnya dari sisi especially dubur auntie yg sexy
tu. Wow, dubur auntie mmg menonggeng and terangkat habis and shapenya
bulat betul.
“Hai, ingin suruh auntie modeling ke? ” auntie Firla
berseloroh, “Oh, auntie, you have the best butt, auntie, tak pernah
Timmy tengok dubur sebest auntie punya” , saya meluahkan kekaguman saya.

Auntie
saya menempak pula, “Yela tu” , “Betul auntie, with all my lust” and
saya saya ketawa, auntie Firla pon ketawa bersama. By now saya dahh mula
stroke batang penis saya sendiri, melihatkan kelazatan susuk dubur and
tubuhnya.

Lepas tue saya suruh pula dia pusing membelakangkan
saya, auntie Firla ikut jer setiap arahanku and dia pon pusing
menampakkan dubur lebarnya yg masih berseluar, mataku kini terpaku pada
dubur auntie yg cantik dipisahkan oleh lurah yg dlam.

Kemudian
saya suruh auntie Firla menanggalkan seluarnya and auntie Firla pon
membongkok, membulatkan lagii punngungnya yg pejal and terus
menanggalkan seluarnya menampakkan dubur auntie yg licin, bulat, berisi,
gebu and menonggeng itu, serta-merta saya rasa ingin terkam pungungnya
and jilat habis setiap inci dubur auntie, saya betul-betul excited
dengaan keadaan ini, rileks, rileks, kata saya.

“nie, tudung nie,
bila ingin buka, auntie rasa tak kena lah” , tanya auntie Firla, serius.
“Tudung, jgn la, Timmy syok tengok auntie cam nie, cam Ustazah pula,
Ustazah Jenifer Lopez yg sexy ” and saya ketawa kecil.

“Timmy nii
peliklah, kinky, tak sangka auntie” katanya. Mataku masih menjilat dubur
auntie yg lazat itu. Kemudian saya mengesot badanku kedepan, kehujung
sofa and bertenggek disitu. Kedua-dua tangan saya depakan and pegang
sisi dubur auntie Firla and saya tarik sedikit kerahku membuatkannya
menonggeng lagi.

Apalagi, she is in my favourite position, saya
pon terus memberikan ciuman demi ciuman di dubur auntie, auntie Firla
ketawa geli hati, saya teruskan ciuman bertalu-talu disetiap inci dubur
auntie and kemudiannya saya mula membuat jilatan dikedua-dua belah
hemisfera dubur auntie yg lazat itu.

“Timmy, Timmy, tak pernah
orang buat auntie cam nii seumur hidup auntie, dahsyatlah Timmy nie,
dahh biasa ke? ” kata auntie Firla. saya buat tak tahu aje, saya
teruskan jilatan saya, cume seseorang yg tahu kenikmatan dubur pompuan
jer yg akan memahami kesedapan menikmati dubur pompuan.

Dari
jilatan and ciuman di dubur auntie yg pejal berisi itu saya mula membuat
jilatan dilurah dubur auntie pula, mukaku ku sembabkan diantara
kedua-dua hemisfera dubur auntie and lidahku mula memainkan peranannya
menjilat sedalam-dalamnya lurahnya yg panas itu sehinggalah jilatan saya
sampai kebahagian bawah anunya.

Masa tue mmg muka saya dahh kena
sandwich habis dek dubur auntie Firla. auntie Firla memberi respons
dengaan membongkok and menonggengkan lagii dubur auntie, dia dahh rasa
sedap agaknya.

Saya bolehh rasa tubuh auntie Firla tergedik-gedik
kerna jilatan saya di anunya. saya meneruskan jilatan saya yg agresif
itu walaupun agak sukar saya bernafas disandwich dubur auntie, nafas
auntie Firla pon dahh kencang.

Kemudiannya saya mengalihkan kedua
tanganku dari sisi dubur auntie ke depan, ke tetek nya, tanganku
mengcengkam kedua-dua tetek nya yg bergayut and saya ramas mengikut
tempo jilatanku. auntie Firla mengeluh sesungguhnya, mmg dia dahh stim
and cam ingin klimaks.

“Timmy, kaki auntie. lenguh but do not
stop” , kata auntie Firla tersekat-sekat. saya tak tahu cam mana ingin
position pula tapi yg pasti saya tak bolehh stop jilatan nie, auntie
Firla dahh horny habis nie.

Saya pon kemudian pegang semula sisi
dubur auntie and saya rebahkan badanku kebelakang, kepalaku disandarkan
atas belakang sofa, menarik sekali dubur auntie Firla yg tetap berada
diatas muka saya.

Auntie Firla faham apa yg saya ingin buat and
dia pon bergerak kebelakang and memijak sofa. dahh in position saya
menarik dubur auntie turun and duduk diatas muka saya and saya terus
menjilat anunya tak henti-henti manakala auntie Firla menyokong badannya
dengaan meletakan tangannya diatas sofa and tepi kepala saya.

Saya
mmg dahh tak nampak apapun sebab dubur auntie Firla betul-betul dahh
cover muka saya tapi saya bolehh rasa auntie Firla terkinja-kinja smbil
mengoyangkan dubur auntie atas muka saya.

Saya dahh tak bolehh
berkata apa-apa tapi saya bolehh dengar auntie Firla mengeluh, perlahan
tapi berterusan, “Oh, Timmy, jilat kuat lagii Timmy. Oh Timmy” , semakin
lama semakin kuat henyakan dubur auntie keatas muka saya sehinggalah
akhirnya dubur auntie itu di henyak and digoyangkan kiri and kanan atas
muka saya dengaan kuat sekali and suara auntie Firla hanye asyik
kedengaran “Oh, Timmy” , “Oh, Timmy” “Ooh auntie dahh sampai”.

Tubuh
auntie Firla saya bolehh rasa cam menggigil kesejukan diatas muka saya.
auntie Firla dahh klimaks, saya rasa klimaks real punya, mungkiin dahh
lama auntie Firla tak klimaks cam nie.

Saya, pula, terus terang
tak pernahlah saya buat position cam ini dengaan budak pompuan yg saya
screw, nii first time tapi saya cam expert pula, itulah kata auntie
Firla kemudian.

Lama jg auntie Firla ingin reda, saya biarkan dia
duduk atas muka saya sampailah saya rasa badannya tersentak sikit-sikit
saja. Akhirnya dia pon bangun and duduk tersandar disebelah saya yg
tercungap-cungap bernafas, auntie Firla tersenyum melihat saya and
berkali-kali kata, “Tak sangka ye” “Sungguh tak sangka, hebat” , saya
pon senyum and berseloroh, “Mestilah”.

Kemudian saya pon bangun
and ingin baring atasnya, saya dahh tak tahanlah, ingin fuck anu yg baru
saya jilat tadi tapi auntie Firla pegang batang penis saya yg
berdenyut-denyut tue and menghalang saya dari memasukkannya dlamm anu
die.

Saya pon kehairanan, auntie Firla faham apa yg ingin saya
buat and dia berkata, “Timmy, auntie rasa tak sedap hatilah kalau Timmy
ingin masuk, entah kenapa, hanye auntie tak bolehh lagilah” and saya
mengangguk, agak kecewa jugak.

Melihatkan reaksi wajah saya,
mungkiin auntie Firla faham kekecewaan saya and berkata, “Bukan auntie
tak nak, auntie ingin sangat Timmy masuk auntie, tapi auntie rasa tak
bolehh , seumur hidup auntie Timmylah lelaki selain dari Uncle yg pernah
sentuh auntie and Timmy mmg hebat, mmg auntie ingin sangat” saya dengar
and diam jer kononnya kecewa sangatlah tu, tangan auntie saya masih
memegang and mengusap perlahan batang penis saya yg tak henti-henti
berdenyut tu.

Sebenarnya saya tak kisah pon sebab saya minat
permainan seks lebih dari fucking, jadi saya pon nyatakanlah pada auntie
Firla, “Oklah auntie, Timmy pon rasa tak tergamak jg ingin masuk dlamm
auntie” , “Kenapa? ” Tanya auntie Firla and dengaan wajah serius saya
menjawab.

“Takut auntie Firla tak tahan, menjerit kang” and saya
ketawa besar. merah padam muka auntie Firla, “. alah, macamlah dia punya
besar sangat, masuk tak rasa apapun” perli auntie Firla and tangannya
memicit kuat batang penis saya, saya terjerit kesakitan, “hah, cakap
besar baru kena picit dahh meraung” kata auntie Firla smbil tersenyum,
kemudian saya menambah, “auntie buatlah apa yg auntie ingin buat, Timmy
tak kisah”.

Auntie Firla diam sejenak and memandang saya, “Timmy,
kalau auntie masturbate Timmy, bolehh tak?. auntie ingin tengok Timmy
bila klimaks” tanya auntie Firla. saya mengangguk setuju. auntie Firla
pon merapatkan dirinya sebelah saya and duduk mengadap sisiku, tangan
kanannya yg sdang memegang batang penis saya tidak dilepaskan sejak
tadi.

Kemudian auntie Firla tunduk kebawah, kearah batang konek ku
and mula mencium and menjilat pehaku menuju kerah batang penis saya.
saya kegelian sungguh dek lidahnya yg panas. Jilatannya diteruskan tanpa
henti sampailah ke telur saya, dijilatnya dengaan lahap telur saya,
batang penis saya berdenyut lagii hebat and akhirnya auntie Firla
menjilat seluruh batang penis saya dari pangkal sampai ke hujung.

Auntie
Firla tidak menghisap batang penis saya hanye menjilatnya, rupa-rupanya
kalau orang pompuan jilat bahagian batang orang lelaki, mmg sungguh
mengasyikkan. auntie Firla terus menjilat buat beberapa lama sehinga
batang penis saya terasa berdenyut and tergerak-gerak cam ingin pancut
and dia pon berhenti smbil memandang keatas arahku, “Nak pancut? ”
tanyanya and saya mengangguk dengaan nafas tercungap sedikit.

Emudian
auntie Firla pon kembali duduk disisiku, “Hai, macammana nie, baru
sekejap dahh ingin pancut, kata sampai orang terjerit-jerit” sindir
lagii auntie Firla. saya tersengih jer and berkata, “auntie Firla hot
sangat, tengok pon dahh ingin terpancut” , “yelah” jawab auntie Firla,
“auntie masturbate ye? ” tambah auntie Firla smbil melihat wajahku utk
persetujuan.

Saya mengangguk and saya pon melunjurkanlah badan
saya agar dubur ku berada di hujung sofa and kepala ku disandarkan
dibahagian atas sofa. dlamm posisi ini batang konek ku yg keras and agak
besar tue tertojol sepenuhnya keatas.

Auntie Firla merenung jer
pada batang penis saya tu, mungkiin terfikir macammana ingin lancapkan
saya agaknya. “auntie ambil krim ye” katanya and saya angguk saja, dlamm
hati berdebar-debar menantikan kenikmatan yg bakal tangan auntie saya
berikan.

Auntie Firla pon bangun and berjalan kearah meja, mataku
merenung tajam lenggokan dubur auntie yg amat sexy and lazat itu, lagii
memberangsangkan saya melihat auntie Firla berjalan bogel tapi masih
bertudung, sampai di meja auntie Firla, sengaja aje dia menonggeng ingin
ambil baby oil dari lacinya, dahlah tu, dia jeling belakang tengok saya
pula.

Saya pon berseloroh lagi, “Hai, dahlah keras bagai ingin
rak nie, tonggeng pula, nanti adala yg tak bolehh duduk seminggu tu” ,
auntie Firla membalas, “Tiga minggu keras takpe, takkan satu minit dahh
tak tahan, sabarlah sikit”.

Setelah mengambil baby cream, auntie
Firla dengaan tersenyum-senyum melihat batang penis saya kembali duduk
disebelah saya. dia pon memicit krim ketangannya and saya mencelah, ”
jngan banyaak sangat auntie, licin sangat tak sedap” and auntie Firla
berkata, “Amboi, tahu sedap and tak sedap, nii tiap-tiap hari buat kerja
la nampaknya” , kemudian auntie Firla dengantangannya yg berkrim itu
pon memegang batang penis saya, phuh, batang penis saya yg panas bila
terkena krim yg sejuk, terangkat dubur saya, auntie Firla ketawa kecil,
“sabar, sabar! ” katanya.

Auntie Firla pon mulalah menggerakkan
tanganya atas and bawah batang penis saya, melancapkan batang penis
saya. Terasa nikmatnya, sungguh berbeza melancap sendiri dengaan
dilancapkan oleh orang lain. Tangan kanan saya kemudian saya masukkan
melalui belakangnya and memegang tetek kanannya and perlahan-lahan saya
mula meramasnya.

Sambill melancap batang penis saya auntie Firla
menyandar pada sofa and memerhatikan saya ingin tengok reaksi saya.
Melecap melecup bunyi lancapan yg dibuatnya, semakin lama semakin laju
and secara automatik dubur saya terangkat-angkat seperti ingin fuck
tangannya.

Saya se mmg nya bila melancap atau dilancap, mmg tak
dapat kawal diri, kenikmatan yg saya rasa akan diterjemahkan dengaan
perbuatanku samada terkinja-kinja penuh nikmat atau mengeluh. Melihatkan
reaksi saya auntie Firla mempercepatkan lagii lancapan tangannya
manakala tanganku dengaan kuat sekarang ini meramas dadanya, saya mulai
mengeluh tanpa kawal, “Oh, auntie, fuck me fucke me Oh sedapnya”
berulang kali.

Auntie Firla pon saya tengok dahh stim habis
dengaan perbuatannya. auntie Firla terus melancap saya dengaan
agresifnya, sebelah tangannya dimasukkan dibawah pinggang saya and dia
turut sama menolak dubur saya keatas.

Agak lama jg auntie Firla
berhempas pulas melancapkan batang penis saya, dia pon bertanya
kepenatan, “Belum lagi? ” smbil merenung batang penis saya tanpa lepas,
“dekat dah, kuat lagii auntie, need more” , jawab ku and serta merta
saya rasa tangan auntie Firla cam lipas kudung turun and naik sepanjang
batang penis saya dengaan laju sampailah saya dahh rasa ingin terpancut
and saya mengeluh kuat, “auntie, auntie, yes, yes, yes, kuat, lagi,
lagi, do not stop” , badan saya bergeliut cam cacing kepanasan, mmg saya
panaspun, peluh mencurah-curah.

Akhirnya saya pon tak dapat tahan
diri saya dari sampai ke kemuncak klimaks, badanku bergetar dengaan
hebat sekali and tanpa dapat dikawal lagii batang konek ku memancutkan
tinggi diudara seperti suntikan demi suntikan sperma ku, jarang saya
terpancut sebegini kecuali saya benar-benar horny.
Walaupun saya dahh terpancut auntie Firla tetap memainkan batang penis saya sehinggalah saya benar-benar settle down.

via RedGIFs

Post Tags:

Category: Cerita Lucah Tags: , , , , , , , , , , ,

Related video